Stort udvalg af produkter i stål til hus og have

Hos os kan du få alt! Bed kanter, højbede, pergolaer, havelåger, trapper og meget, meget mere. Nogle produkter, f.eks. bed kanter og højbede, fås som standard i vores webshop til hurtig levering. Der er fri fragt ved køb over kr. 5.000,00.

Finder du ikke lige det, du leder efter, så fremstiller vi det meget gerne til dig, bare tag kontakt til os, så finder vi ud af det.

Du kan også besøge vores udstilling i Skibby (på skønne Hornsherred). Se mere nederst på siden.

Kontakt os om din opgave Se Webshop

Eksperter i specialfremstilling af stål & smedeopgaver

Vi skræddersyer produkterne efter dine behov, så du får et produkt, der passer præcist til dig. Klik på de forskellige kategorier eller se flere specialfremstillet produkter i vores galleri.

Har du brug for ting til din have kan du se mere i vores webshop, hvor du finder en række standard produkter, f.eks. bed kanter og højbede, som du kan bestille til hurtig levering.

Kontakt os om dit projekt

Stålkonstruktioner

Specialopgaver

Gelænder, låger & altanværn

Afskærmning

Haveartikler

Webshop med kvalitetsprodukter i stål

Har et af vores produkter til haven fanget din interesse?

Så kan du bestille det direkte her i vores webshop. Uanset produktet du bestiller, så er du sikker på et produkt af højeste kvalitet.

Vi fremstiller selv alle vores produkter på eget værksted, hvorfor du kan være sikker på solidt og flot håndværk hver eneste gang. Fælles for alle vores produkter er, at det er dansk håndværk, når det er allerbedst. Det gælder, hvad end du vælger et af produkterne i shoppen, eller du får specialdesignet dit produkt ud fra dine specifikke ønsker. Så tøv ikke med at kontakte os, uanset om du er interesseret i et af vores produkter i webshoppen, eller om du er interesseret i at få fremstillet noget helt specielt til dig.

Kontakt os for at høre mere

Vores faste sortiment

Bedkant i corten stål

Flere standard størrelser

Læs mere og bestil

Rund bedkant i corten stål

Flere standard størrelser

Læs mere og bestil

Rundt højbed corten stål

Flere standard størrelser

Læs mere og bestil

Firkantet højbed corten stål

Flere standard størrelser

Læs mere og bestil

Udstillingshave

Selvom at vi endnu ikke er helt færdige – en have bliver jo aldrig færdig! – så er det nu muligt at besøge os og se vores have, samt handle direkte ved vores værksted. Du kan se en lang række af vores produkter, og vurdere de forskellige stål typer, stålets tykkelse m.m.

I forbindelse med vores udstilling, som også indeholder vores lager, bliver det muligt at tale med os om dit projekt og dine ønsker. Der er masser af råd og vejledning, og du kan se vores værksted, og få et indblik i, hvordan produkterne bliver til. Du kan bestille produkter til special fremstilling eller købe produkter fra vores standard sortiment og tage dem med hjem med det samme (så længe lager haves).

Åbningstider: Fredage, lørdage og søndage kl. 10-15, men du kan altid kontakte os for en aftale, tlf. 51 50 49 30 / 23 29 21 48, så vi er klar til at tage imod dig. Adresse: Oldvejen 9, Røgerup, 4050 Skibby.

 

Vi elsker glade kunder

Kort og godt en 5-stjernet oplevelseKort og godt en 5-stjernet oplevelse. Godt og solidt produkt, der lever helt op til forventningerne. Levering til aftalt tid og en super fin og personlig service ved både bestilling og levering. Kan klart anbefales! /Klaus
Klaus
Verificeret anmelder
Højbede på egne målVi har købt to store højbede lavet i corten stål på vores egne mål, og vi er virkelig glade for dem. De er præcis som vi havde håbet på, og bliver ofte beundret af vores gæster. Udover selve højbedene var de utrolig venlige og hjælpsomme. De kom endda...
Tine E
Verificeret anmelder
Flot design og lækker kvalitet kombineret med god kundeserviceFandt JL Steel og deres produkter via Google da jeg søgte efter et konsolbord til min entre. Tog chancen og ringede en lørdag og fik svar med det samme. God service. Nem og hurtig bestilling samt hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med servicen og...
Ulla
Verificeret anmelder
JL-steel har leveret spejlbassin, brændeskjul, plantekummer i cortenstålJL-steel har leveret flere produkter i Corten-stål til vores have. Marianne er superdygtig til sparring og løsningsforslag, som er skræddersyet til netop vores situation. Jan er en virkelig dygtig smed med den “rigtige” faglige stolthed og...
Andreas Jessen
Verificeret anmelder
Varm anbefaling!Fik i sidste uge leveret nogle super lækre højbede fra JL-STEEL som lever fuldt ud op til vores forventninger! Service, kvalitet og leveringstid blev overholdt til UG! Bestemt ikke sidste gang vi bestiller herfra, og kan derfor varmt anbefales.
Phillip Andersen
Verificeret anmelder
Proaktiv og fleksibel tilgang og godt resultatProaktiv kommunikation omkring tilvirkning og udformning af højbed, fleksibel tilgang og levering som aftalt. Meget tilfreds med resultatet.
Bente Rørbæk Jørgensen
Verificeret anmelder
5 stk. højbede i CortenstålFlot, flot super venlig og ikke mindst professionel betjening. Alt leveret til tiden i de rigtige mål!
Per
Verificeret anmelder

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.

Kontakt os

Skriv til os

23 29 21 48