Stativer & havepynt

Skab et hyggeligt miljø i haven! Du med fordel tage et kig på vores havepynt i jern, som du kan bruge til at skabe et unikt og stemningsfuldt udtryk i haven med. Den rette havepynt kan nemlig være med til at skabe liv og stemning i haven hele året rundt, og her er særligt havedekorationer i jern en rigtig god måde at gøre det på.

Hvis pynt til haven lyder som noget for dig, så står vi hos JL-STEEL klar til at hjælpe dig med den helt rette løsning. Du kan også se vores andet udvalg af ting til haven her.

Læs mere om materialerne nederst på siden.

Viser et enkelt resultat

Smuk havepynt i jern

Hos JL-STEEL tilbyder vi et udvalg af havepynt, der blandt andet består af hjerter i jern, som passer perfekt til haven. Vi har specialiseret os i smedearbejde og fremstiller vores produkter på eget værksted af de absolut bedste materialer. Du kan derfor være sikker på havepynt i højeste kvalitet, når du lader os hjælpe dig med havepynt. Her på siden finder du en række smukke havedekorationer i forskellige udformninger, størrelser og designs, så vi derved kan tilbyde havepynt til enhver smag.

Eksempelvis finder du hjerter i jern til haven, hvor du har mulighed for at vælge imellem forskellige designs alt efter, hvad der passer bedst til din have. Vores hjerter i jern til haven er både solide og robuste og kan bruges som dekoration overalt i haven. Hvad end det er til bede, til murværket eller til indkørslen, så passer vores havepynt til dit behov.

Vores hjerter i jern leveres i råt jern, der med tiden ruster og får den flotte rustrøde farve, som kan noget helt særligt. Blandt vores udvalg kan du både vælge imellem hjerter på pind og hjerter til ophæng. Vores produktsortiment udvides løbende med spændende havepynt, så du vil altid have mulighed for at finde ny, unik pynt til haven. Med vores udvalg af havepynt i jern kan du være sikker på at finde det, der passer perfekt til din have. Du kan også se vores lækre udvalg af spejlbassiner, der også kan pynte meget i haven.

Find din havepynt hos JL-STEEL

Hvis du gerne vil pynte din have med produkter i jern og live haven op med en havedekoration, kan du med fordel gå på opdagelse i udvalget her på siden. Står du allerede nu og har et produkt i tankerne, som du godt kunne tænke dig, at vi hjælper med at producere, er du altid velkommen til at kontakte os. Så står vi klar til at fremstille den helt rigtige havepynt til dig. Eller måske du er på jagt efter nogle flotte højbede til at plante blomster i, så tag et kig her.

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.

Kontakt os

Skriv til os

23 29 21 48