Afskærmning

Afskærmninger til ethvert formål. Om det er af praktiske årsager, i forbindelse med opdeling af rum eller af sikkerhedsmæssige grunde, at du har behov for afskærmning, så kan vi hjælpe dig.

Vi fremstiller alle typer afskærmninger. Vi producerer, leverer og monterer det færdige produkt, efter helt specielle ønsker og mål.

Afskærmning

Vi producerer afskærmninger, der er effektive og holdbare i den forbindelse, de skal benyttes. Det vil sige, at vi tilbyder en skræddersyet løsning, der møder dig i øjenhøjde på ønsker og behov.

Vi kommer med løsningsforslag og tilbud efter forhold og mål. Vi tilbyder afskærmning til både indendørs- og udendørsbrug og udfører afskærmninger til alt, fra opdeling af rum til større eller mindre afskærmninger af sikkerhedsmæssige hensyn. I eksemplet her er vist en dekorativ læsning på afskærmning fra varmekilde.

Har du behov for rådgivning, tilbyder vi dig professionel rådgivning ud fra vore mange års erfaring.

Afskærmning fra varmekilde

Sikkerhedsafskærmning

En afskærmning kan være med til, at sikre en mere sikker færdsel. Fælles for de sikkerhedsafskærmninger vi fremstiller er selvfølgelig, at de er specialdesignede, og at sikkerheden er i top. Vi går ikke på kompromis med hverken udformning, kvalitet eller montering. Det gælder for alle vores afskærmninger, uanset om det er på en bygning, en maskine eller andet.

Så har du et udsat område, men samtidig ikke er helt sikker på, hvad der kan gøres for at sikre færdslen? Vi står klar til at kigge på opgaven, og komme med vores bud på, hvordan du bedst får løst opgaven.

Sikkerhedsafskærmning

Gitterhegn

Skræddersyede gitterhegn efter præcise mål og forhold. Står du og har behov for at begrænse adgangen til områder i større lokaler, produktionshaller eller lagerfaciliteter eller gerne vil have opsat nye sikringsrum eller lignende, så står vi klar til at hjælpe dig og komme med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi producerer gitterhegn, som egner sig både til indendørs- og udendørsbrug.

Har du eventuelle spørgsmål eller behov for vejledning omkring materiale, design eller farver, så står vi klar til at rådgive dig til et sikkert og effektivt valg. Vores mange år i branchen er din sikkerhed for kreative og holdbare løsninger.

Gitterhegn

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.

Kontakt os

Skriv til os

23 29 21 48