Udstillingsmaterialer

I mange år har vi produceret stålkonstruktioner og materialer i stål til butikker, caféer, kontor m.m. Vi fremstiller ligeledes udstillings material til brug ved messer, reklamefremstød og andre events.

Vi samarbejder tæt med dig om dit produkt, således at det er dit design, dine ønsker, og dit visuelle udtryk der bliver genskabt i det færdige produkt.

Skiltning og salgsdisplays

Lad os varetage produktionen af dine udstillingsmaterialer. Det vil med sikkerhed skabe blikfang!. Vi står klar til at levere podier, displays, skilte, stativer m.m. i alle størrelser, udformninger og til alle formål. 

Vi fremstiller stort som småt, og alt fra små konstruktioner af bogstaver, figurer og skilte til omfattende konstruktioner som nøglefærdige messestande for individuelle kunder. Vi hjælper dig med at gøre dine ideer til færdige produkter.

Konstrueret skilt

Skilte rammer

Praktiske løsninger

Vi tilbyder at lave alt materiel til henholdsvis indendørs- og udendørs brug. Der er ingen begrænsninger hos os! Vi tillader os dog at rådgive dig, således at du kan være sikker på, at få en solid og holdbar løsning.

Vi har løsningsforslag til hver enkel opgave uanset størrelse og omfang. Din sikkerhed er vore mange års erfaring i branchen, og vores mulighed for at inddrage eventuelle underleverandører og samarbejdspartnere. Det giver ekstra tryghed for dig, at vi, om nødvendigt trækker på eksperter udenfor vores eget firma. Det vigtigste for os er, at din opgave løses på bedste vis.

Inventar & interiør

Har du behov for en disk, et butiksskilt eller andre kreative konstruktioner? Vi imødekommer din idé, uanset hvor atypisk eller kompliceret den måtte være. Oplev hvordan vores kombination af godt håndværk og gode materialer mestrer dine ønsker.

Vi modtager gerne eventuelle skitser eller billeder, hvis du har fundet inspiration på nettet eksempelvis. Vi laver traditionelle opgaver, men har i høj grad ekspertise i at fremstille konstruktioner efter specielle krav og instruktioner.

Skilt under produktion

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.