Special opgaver

Få en skræddersyet løsning på netop dit projekt eller produkt. Alle former for specialopgaver udføres, store som små – og i antal fra én til adskillige hundrede.

Smedefirmaet JL-STEEL er din producent og leverandør af specialopgaver, og vi har mange års erfaring der sikrer, at du får en god kvalitet.

Specialdesignede produkter

Har du behov for at få udført en specialopgave eller et produkt efter helt bestemte mål? Du kan være sikker på, at vi finder en løsning, der opfylder dine behov og ønsker.

Afhængigt af hvilket projekt eller produkt du skal bruge, så tegner vi og målfastsætter vi selv, således at vi sikrer at det der leveres er i orden. Samarbejder du med en projektleder, arkitekt eller ingeniør, kan vi sagtens producerer efter deres anvisninger og mål.

Alt produceres normalt på vores eget værksted, men det er også muligt, at løse en opgave direkte på stedet.

Orangeri

“Jeg følger opgaven fra start til slut, lige fra rådgivning, vejledning og tilbud til produktion og montering”

Vi går op i vores kunders tilfredshed, og det kan kun lade sig gøre ved en tæt kontakt og fornuftig dialog. Vi imødekommer så vidt muligt alle ønsker, og udarbejder unikke løsninger for hver enkelt kunde. Det handler om produktets eller projektets formål og design.

Vi oplever, at der ikke er to opgaver, der er ens. Vores ekspertise er at mestre mange forskellige typer opgaver, udformninger, antal og størrelser.

Dekorationsfod til juletræ

Enkeltstående løsninger

Vores mangeårige erfaring gør det muligt at komme med brugbare, funktionelle og flotte løsninger.

På værkstedet udfører vi alt, lige fra små special beslag til mere omfattende konstruktioner såsom understøtninger, drivhuse, gitterhegn, porte, udstillings materiel og skilte. Alle opgaver og produkter udføres efter mål og ønsker, der imødekommer dine krav til produktet. Med andre ord er dine muligheder mange.

Luge til vin- eller viktualiekælder

Specielle tilpasninger

Vi udfører de fleste specialopgaver for erhverv, men vi imødekommer naturligvis også private kunder. Det drejer sig om alt fra små opgaver til større sparrings opgaver, der på den ene eller anden måde gør hverdagen nemmere eller mere effektiv. Eksempelvis også produkter i udgåede størrelser, låger i hegn, beslag og meget mere.

Varmerist til erstatning for udgået model

Dit personlige præg

Vi tilbyder ikke blot at lave specialtilpasninger i forhold til mål og specifikke formål, du kan også sætte dit eget personlige præg på dit produkt. Der er masser af mulighed for, at du kan komme med ideer i forhold til udseende og design. Det kan lade sig gøre ved håndlavede præg, eller en efterbehandling, der kan frembringe lige præcis dét udtryk, som du ønsker.

Beslag – højglanspolerede

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.

Kontakt os

Skriv til os

23 29 21 48