Bed kanter

Bedkanter i corten stål i forskellige størrelser
Kunne du godt tænke dig at skabe et unikt udtryk i haven? Så kan du med fordel vælge at indrette haven med flotte bedkanter. Det er vi heldigvis eksperter i hos JL-STEEL, hvorfor vi tilbyder et fleksibelt system af bedkanter, så du kan være sikker på at få lige præcis den løsning, der passer bedst til dig. Vi producerer bedkanterne i corten stål. Du er altid velkommen til at tage et kig på vores standard størrelser herunder – måske finder du også en bedafgrænsning, der passer perfekt til din have. Hvis ikke, så send en forespørgsel. Så sender vi et godt tilbud til dig.

Læs mere om materialerne nederst på siden.

Viser alle 5 resultater

Hvorfor vælge bedkanter eller græskanter?

Det helt særlige ved bedkanter er, at de er med til at skabe ro, harmoni og ikke mindst rene linjer der, hvor du vælger at placere dem. Hvad end det er i haven, indkørslen, flisegangen eller et helt fjerde sted, så er bedkanter, også kendt som græskanter, en god og let måde at skabe en flot, skarp kant ved eksempelvis bede og generelt i hele haven. En bedafgrænsning gør det meget nemmere at holde orden i haven, og så bidrager bedkanter også til, at du ikke behøver at bruge lige så lang tid på at ordne græskanter m.m. Bedkanter i jern er en flot bedafgrænsning, som samtidig gør det meget lettere at fjerne ukrudt.

Når det kommer til bedkanter, handler det om at finde lige præcis dem, der passer bedst ind i din have. Vi tilbyder som standard bedkanter i corten stål, men du kan naturligvis også få dem i almindeligt råjern hvis du ønsker det. Begge typer bedkanter får med tiden en flot rustrød farve, som giver et virkelig skønt udtryk – med corten stål går det blot meget hurtigere.

Bedkanter i jern af høj kvalitet

Lader du JL-STEEL stå for levering af dine nye bedkanter, er du til enhver tid garanteret et produkt af højeste kvalitet. Vi anvender nemlig udelukkende de bedste materialer og vægter godt håndværk højt, så vi kan sikre dig græskanter af høj håndværksmæssig kvalitet. Det betyder også, at du kan være sikker på robuste bedafgrænsninger, som du kan få glæde af i mange år. Vi sælger vores bedafgrænsning i jern med en kanttykkelse på 4mm. Kanterne bliver slebet, hvilket gør, at de føles bløde og runde samt rare at røre ved. Det, at kanterne har en tykkelse på 4mm, giver bedkanterne en langt bedre holdbarhed og gør, at de holder faconen i mange år, og bevarer et flot visuelt udtryk.

Hos JL-STEEL har du mulighed for at få bedkanter i jern i alle størrelser. Her har du således også mulighed for at få en skræddersyet løsning i forbindelse med dine bedkanter, hvor du selv bestemmer både form, design og størrelse. Vi har en række varianter på lager, men skulle du ønske en specieldesignet bedkant, så kan vi også hjælpe med det.

Er du blot ude efter inspiration til haven, kan vi også anbefale at du tager et kig på vores mange højbede.

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.

Kontakt os

Skriv til os

23 29 21 48