Runde bede

Find et rundt bed i corten stål der passer til din have

Drømmer du om en smukt indrettet have? Har du overvejet at indrette haven med et eller flere runde bede i jern? At indrette med bede i jern, som er fyldt med planter og blomster, kan nemlig noget helt særligt og giver haven et skønt udtryk, hvor hvert enkelt element komplimenterer hinanden og skaber harmoni. Hvis det lyder som noget for dig, så kan vi hos JL-STEEL hjælpe dig med en flot løsning.

Viser et enkelt resultat

Mange anvendelsesmuligheder med et rundt bed

Et rundt bed kan bruges til mange forskellige ting. Hvad end du søger et nyt blomsterbed, mangler bede til granitskærver og perlesten, eller du ønsker at bruge et rundt bed til krydderurtehaven, så er det muligt med et af vores runde bede. Det mest oplagte med et rundt bed er selvfølgelig at anvende det som blomsterbed, men andre vælger også at bruge det som en dekorativ tilføjelse til havens udtryk. Du har således uanede muligheder med et rundt bed.

Som et ekstra tilbehør til dit bed, kan du se udvalget af vores håndlavede hjerter i stål.

Hos JL-STEEL producerer vi runde bede i corten stål. Brugen af corten stål giver med tiden bedet en flot rustrød farve, som kan noget helt særligt. Vi står naturligvis klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde de helt rigtige bede til netop din have.

Skal vi hjælpe dig med et rundt bed?

Når du handler et rundt bed hos os, kan du være sikker på høj kvalitet. Vi producerer bedene på vores eget værksted med fokus på godt håndværk. Med et rundt bed fra JL-STEEL får du dansk design, når det er bedst. Vi forhandler som udgangspunkt vores bede i størrelserne ø600, ø700, ø800, ø900 og ø1000, men skulle du have andre ønsker til størrelse, så hjælper vi dig også gerne med det.

Vi anvender et forholdsvist tykt materiale til vores bede, da dette sikrer et mere stabilt og robust bed, som samtidig er mere rart at røre ved. Dette materiale sikrer også, at bedets sider ikke trykkes og bliver skæve. Lader du JL-STEEL levere dit nye bed, kan du være sikker på godt håndværk af høj kvalitet, samt bede der holder i lang tid. Kunne du tænke dig at indrette haven med et rundt bed, så kan du trygt lægge opgaven i vores hænder.

Såfremt du har et bed eller andet, hvor der i forvejen er tilplantet med f.eks. et større træ, og hvor det ikke er muligt at sænke et ned over, så kan vi hjælpe med at levere et bed, der svejses på stedet i din have. Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail for at aftale nærmere.

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.

Kontakt os

Skriv til os

23 29 21 48