Smedefirma med stor erfaring

Vi glæder os til at arbejde for dig, og vi glæder os til at arbejde sammen med dig! 

Smedefirmaet JL-STEEL har erfaring, der strækker sig helt tilbage til 1995. Firmaet er sikret et højt fagligt grundlag og beskæftiger kun ansatte med relevante uddannelser. De fleste opgaver klarer vi selv på vores værksted, men da vi også samarbejder med dygtige og kompetente underleverandører og samarbejdspartnere, har vi mulighed for, at løse stort set alle tænkelige opgaver. Vi leverer udelukkende kvalitet.

Firmaets primære opgaver består i at håndtere specialopgaver både til erhvervskunder og til private kunder.

Har du behov for at få produceret et helt bestemt produkt, som ikke findes på det traditionelle marked, så er det os du skal kontakte.

Detaljen er i fokus

Vi har fokus på detaljerne. Vi gennemfører store som små opgaver. Vores ekspertise defineres efter nøgleord som kvalitet, kreativitet, fleksibilitet, erfaring og bredt netværk. Hos os vil du opleve at vi har fokus på dine behov og ønsker.

Der er ikke to opgaver, der er ens for os, og vi har tit at gøre med enkeltstående opgaver. Der er selvfølgelig opgaver, der minder om hinanden og går ind under samme kategori, men designs og specifikke mål vil ofte forskellig fra kunde til kunde.

Se billeder af vores smedearbejde

Vi har samlet nogle billeder af vores arbejde, som du er velkommen til at tage et kig på, så du kan få inspiration til dit næste projekt. Se mere under punktet galleri.

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.