Gitrer

Hvis du leder efter en dekorativ og praktisk mulighed for ophængning, kan du med fordel kigge nærmere her på siden, hvor du finder vores standard udvalg af gitter opslagstavler til både indendørs og udendørs brug. Gitrer minder i sin udformning og sit udseende om armeringsnet, også kendt som rionet, men har væsentlig mindre masker. Med et gitter får du mange anvendelsesmuligheder og ikke mindst smarte måder, hvorpå du kan hænge alt lige fra haveredskaber til køkkenting. Hos JL-STEEL har vi specialiseret os i gitrer i jern. Du har også mulighed for at bestille et specieldesignet gitter, hvor der tages udgangspunkt i dine ønsker til størrelse og udformning. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du står med en ide til et gitter i jern.

Læs mere om materialerne nederst på siden.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Ét gitter – mange anvendelsesmuligheder

Hos JL-STEEL forhandler vi gitrer i alle størrelser og til alle behov. Du kan derfor være helt sikker på, at uanset om du søger et gitter til væg eller en opslagstavle til udendørs eller indendørs brug, så finder du det blandt vores udvalg af metalgitrer. Det smarte ved gitrer er, at du får et produkt med utroligt mange og kreative anvendelsesmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Et gitter kan således bruges i stuen, til børneværelset, i køkkenet, på muren udenfor – faktisk alle steder, hvor du har brug for nem opbevaring, og hvor dine ting kan hænges op, så de er nemme at komme til. Derfor er der heller ikke nogen grænser for, hvad du kan hænge på et gitter. Hæng eksempelvis en jerngitter opslagstavle på kontoret til opbevaring af kontorredskaber såsom kalender, skriveredskaber og billeder. Du kan også bruge et gitter til opslagstavle i køkkenet, hvor du kan hænge alt lige fra diverse køkkenredskaber til børnenes tegninger. Ligeledes er der også rig mulighed for at bruge en gitter opslagstavle udendørs, hvor du kan opbevare dine forskellige haveredskaber på en dekorativ, sjov og indbydende måde.

Et gitter er en oplagt mulighed, hvis du ønsker en mere organiseret opbevaring og samtidig gerne vil slippe for at skulle lave huller i væggen. Særligt hvis du løbende gerne vil forny udtrykket på væggen ved at ændre på opsætningen.

Køb dit nye gitter hos JL-STEEL

Vores gitrer fås som standard i farverne sort og hvid til indendørs brug, men du har også mulighed for at bestille gitret i præcis den RAL-farve, som du godt kunne tænke dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.

Nogle af vores jerngitter opslagstavler er fremstillet i råt jern til udendørs brug. Vælger du at placere din opslagstavle udendørs, vil den med tiden ruste. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Eller klik ind og se vores andet udvalg til haven.

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.

Kontakt os

Skriv til os

23 29 21 48