Stålkonstruktioner

Løsninger til alle former for stålkonstruktioner udføres, herunder understøtninger og forstærkninger til indendørs og udendørs brug med tilhørende overfladebehandling,

Hvad har du brug for?

Specialdesignede stålkonstruktioner til alle sammenhænge og formål. Stålkonstruktioner er ofte produkter i forbindelse med eksempelvis fundamenter, understøtninger eller lignende ved ombygninger, tilbygninger eller nybyggeri. Vi udarbejder løsninger, der passer til netop dit projekt og dine behov.

Ved ombygninger og andre byggerier, kan man ofte løse mange problematikker ved hjælp af kommunikation og sparring. Vi tilbyder råd og vejledning, og stiller vores fulde ekspertise til rådighed for dit projekt.

Baldakin

Simple konstruktioner

Har du behov for en simpel løsning i forbindelse med en byggesag, kan vi hurtigt hjælpe dig i mål med din opgave.

Vi udfører standard konstruktioner efter specifikke mål og designs, som ofte udarbejdes ud fra dine anvisninger. Nemt og hurtigt.

Du vælger selv om vi skal montere for dig, eller om du blot ønsker produktet leveret.

Stålkonstruktion til bygning

Komplekse konstruktioner

Er dit projekt mere komplekst, får du naturligvis den sparring du har brug for. Med vore mange års erfaring får du en præcis og konkret vurdering af dit projekt indeholdende løsningsforslag samt et uforpligtende tilbud.

Bærende stålkonstruktion

Til alle formål….

Vi producerer alt til både indendørs- og udendørsbrug. Vores materialer og produkter er holdbare og slidbare der passer til vind og vejr.

Stålkonstruktioner ses ofte i forbindelse med fundamenter eller som et led i klargøring til andre byggeprojekter.

Vi arbejder også rigtig meget med konstruktioner til indretning, inventar, udstillings brug og messer, og med vores kreative sans er vi, også her, en dygtig samarbejdspartner.

Reklameskilt

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.

Kontakt os

Skriv til os

23 29 21 48