Spejlbassiner

Kunne du godt tænke dig at skabe et eventyrligt og smukt udemiljø i din have? Så kan du med fordel vælge at pryde din have med et eller flere flotte spejlbassiner. Hvis du synes, at din have trænger til at blive frisket op, eller at du mangler prikken over i’et på havens udseende, så vil et smukt spejlbassin i stål skabe et flot udtryk i din have. Hos JL-STEEL har vi specialiseret os i at designe og producere flotte runde og firkantede spejlbassiner, og vi har helt sikkert også et spejlbassin i stål, der passer til din have.

Bemærk venligst, at spejlbassinerne ikke er på lager. Spejlbassinerne produceres efter modtagelse af bestilling, og leveringstiden er ca. 4 uger.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Giv haven et æstetisk look med et spejlbassin

Et spejlbassin i stål har den unikke evne, at det bidrager til at skabe en helt særlig og nærmest magisk stemning i haven. Det skyldes blandt andet, at det helt naturligt tiltrækker solens stråler og derved spejler de blomster, træer og planter, du har i nærvedstående plantekasser og højbede, for et æstetisk og smukt udtryk. På den måde vil et spejlbassin skabe mere liv og mere stemning i haven.

Hos JL-STEEL tilbyder vi lækre runde og firkantede spejlbassiner i stål i et utal af størrelser og designs, så vi derved kan tilbyde noget for enhver smag. Alle vores spejlbassiner designes og fremstilles på vores eget værksted, hvilket er din garanti for dansk håndværk, når det er allerbedst. Vi vægter både håndværk og kvalitet højt, så vi kan tilbyde dig designmæssige flotte løsninger, hvor håndværket samtidig er i orden, så du er sikker på et produkt, der holder i mange år.

Hvordan laver man et spejlbassin?

Når vi laver spejlbassiner, foregår det på vores eget værksted, hvor vi udelukkende anvender de bedste materialer til produktionen. Spejlbassinerne tilbydes i sort pulverlakeret jern eller rustfrit stål. Kunne du godt tænke dig en bestemt form eller størrelse på dit spejlbassin, er du velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig med et spejlbassin designet ud fra dine specifikke ønsker.

Vores spejlbassiner i stål kan både placeres som havens centrale element eller bruges til at skabe et hyggeligt hjørne – det er helt op til dig. Uanset hvilket spejlbassin du vælger, er du garanteret et produkt af højeste kvalitet, når du køber hos JL-STEEL. Så tag endelig et kig på udvalget af spejlbassiner, eller kontakt os, hvis du ønsker at bestille et special designet spejlbassin i stål eller gerne vil vide mere i forhold til spørgsmålet, ”hvordan laver man et spejlbassin”. Vi sidder klar til at hjælpe dig på info@jl-steel.dk eller på 51 50 49 30.

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.

Kontakt os

Skriv til os

23 29 21 48