Højbede corten stål

Højbede af høj kvalitet hos JL-STEEL. Bestil direkte her i webshoppen eller har du brug for højbede på specialmål så ring på tlf. 51 50 49 30

Højbede der tilføjer et rustikt og stilfuldt touch til din have, og som gør havearbejdet nemmere. Hos JL-STEEL har vi et standard udvalg af højbede klar til hurtig levering eller afhentning ved vores udstilling. I vores udstillingshave kan du se produkterne, vores værksted og vores lager. Du kan vælge de produkter du vil have, og tage dem med hjem med det samme. Se mere om udstillingshaven på nederst på Webshop forsiden.

Ønsker du en skræddersyet størrelse eller form, så kontakt os på tlf. eller på mail:

I webshoppen tilbyder vi som standard højbede i corten stål, men vi producerer også højbede i almindeligt jern.

Læs mere om materialerne nederst på siden.

Viser alle 2 resultater

Højbede i corten stål eller almindeligt jern af høj kvalitet hos JL-STEEL. Bestil direkte her i webshoppen eller ved specialmål på tlf. 51 50 49 30

JL-STEEL har siden midten af 90’erne arbejdet med produktion af stål og andre metaller. Vi garanterer topkvalitet der er til både at se og føle på. Vi vægter de gode materialer og ikke mindst det gode håndværk højt, og leverer højbede i corten stål eller almindeligt jern af højeste kvalitet. Vi går ikke på kompromis med hverken design, kvalitet eller materialer, hvilket er din garanti for højbede, der ikke kun er flotte, men også robuste. Vi giver 5 års produktionsgaranti på højbede, hvilket er din sikkerhed for, at produkterne er i orden.

Foruden den høje kvalitet og det gode håndværk kan du være sikker på at få elegante højbede, hvor designet er helt i top. Vores højbede svejses sammen, hvilket betyder, at du er garanteret langtidsholdbare højbede, hvor samlingerne ikke giver sig eller skiller, når jorden trykker på det. Samtidig kan du være sikker på stabile højbede, der er rare at røre ved, og hvor risikoen for, at siderne trykkes og bliver skæve, er mindsket mest muligt. Det at vores højbede er rare at røre ved betyder for dig som kunde, at du ikke skal bekymre dig om skarpe og ru kanter eller om man ved et uheld kan komme til at skære sig på kanterne. Alle vores højbede er kantslebne hvilket forhindrer at både små og store kommer til skade.

Alle firkantede højbede med en længde på 2000 mm eller derunder produceres i ét stykke. Bestiller du firkantede højbede der er længere end 2000 mm produceres de af 2 stykker der svejses sammen. Svejsningerne forsvinder med tiden når højbedet ruster.

De runde højbede svejses af flere stykker. Eksempelvis skal der til et rundt højbed med en diameter på 1500 mm bruges en længde på 5010 mm, og et sådan højbed vil være svejst af 3 stykker. Et rundt højbed med en diameter på 2000 mm bliver svejst af 4 stykker.

Vores højbede produceres som standard i corten stål, men du kan også bestille dem i almindeligt jern, alt efter hvad du er mest til. Alle højbede fremstilles på vores eget værksted af faguddannet smede, hvorfor der her er tale om dansk håndværk, når det er allerbedst. Du kan derfor være helt tryg ved at lade JL-STEEL stå for levering af dit højbed i corten stål.

Corten stål eller almindeligt jern?

Almindeligt råjern ruster over tid, og der kan sagtens gå et år eller to inden højbedet er rustet helt. Højbede i almindeligt jern har ikke en lige så lang levetid som højbede i corten stål, da det almindelige jern med tiden ruster igennem pladen.

Corten stål er betegnelsen for en ståltype der laver en hurtig og ensartet rustdannelse på ydersiden, men samtidig hæmmer og forsinker rustdannelse indeni stålet. Et korrosionstrægt materiale, som altså med tiden ruster udvendigt, og dermed opnår den eftertragtede røde farve. Du vil kunne opleve, at dine produkter i corten stål skifter i de rødlige farver fra år til år.

Navnet corten henviser til den kemiske sammensætning i stålet, og der findes forskellige typer af corten stål, som afhængig af indholdet af bl.a. fosfor, kobber, krom og nikkel, bruges til forskellige produkter.

Når du bestiller produkter i corten stål eller almindeligt jern, så er de typisk ikke rustent når du modtager dem. Man kan nemlig ikke producere i stål eller jern der allerede er rustent, så ønsker du at få det leveret rustent, skal du bestille i god tid. Der kan dog godt forekomme at et produkt er rustent, eller er begyndt at ruste, når du modtager det, og det skyldes jo selvfølgelig, at vi løbende sætter produkter på lager udendørs, for netop at påbegynde processen.

Corten stål er op mod et par måneder om at få en jævn og ensartet rusten overflade. For almindeligt råjern kan der som nævnt gå op mod et år eller mere. Det kan være godt at sikre sig, hvilken type stål eller jern der produceres i, da du ikke kan regne med at det altid er corten stål, medmindre du har bedt om det, eller det står i produktbeskrivelsen. Der kan også være en prismæssig forskel, da corten stål er dyrere end almindeligt jern.

Corten stål fås i alle tykkelser, f.eks. 3 mm, 4 mm, 5 mm, 10 mm og 12 mm. Hos os arbejder vi mest i 4 mm, men vi kan producere i de fleste tykkelser.

Det er værd at bemærke, at stål vejer rigtig meget! Et højbed på 1 x 2 meter og 50 centimeter i højden med en tykkelse på 4 mm vejer knap 80 kilo!

Vejret og miljøet spiller en stor rolle, og det vekslende vejr i Danmark giver perfekte forhold for brugen af corten stål. Jo mere vejret skifter, jo mere holdbart bliver stålet. Corten stål er nærmest vedligeholdelsesfrit, og eksempelvis et højbed i corten stål holder snildt 15-20 år, hvorimod et højbed i træ kun har en levetid på 4-5 år.

En anden meget vigtig faktor ved højbede i corten stål eller jern, er at stål er et af de mest bæredygtige materialer vi har, og at det derfor også af hensyn til snakken om klima og den grønne omstilling er et rigtig godt valg. Du kan læse meget mere om vores klima politik under punktet i topmenuen: Kvalitet, klima og miljø.

Har du brug for hjælp til din bestilling af højbede?

Vores højbede fås i forskellige størrelser, så du kan finde lige præcis det, der passer bedst til dine behov. Hos os har du rig mulighed for at sammensætte hele din have i flotte højbede. Hvad end du søger små eller store højbede, så har vi et, der passer til dig. Skulle du have brug for sparring omkring højde, størrelser eller andet, står vores dygtige medarbejdere til enhver tid klar med gode råd og kompetent vejledning.

Har du brug for andre størrelser eller former end dem du finder som standard i vores webshop, så kontakt os gerne. Vi producerer meget gerne på specialmål så du får præcis det du gerne vil have til netop din have.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@jl-steel.dk eller på tlf. 51 50 49 30 for at høre mere om vores højbede, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.

Kontakt os

Skriv til os

23 29 21 48