Overfladebehandling

Vi har dygtige og kompetente underleverandører og samarbejdspartnere som klarer alle typer overfladebehandling.

Vi tilbyder at efterbehandle dit produkt præcis som du ønsker. En overfladebehandling har indflydelse på den færdige overflade, det færdige design og visuelle udtryk, og den færdige farve. Her på siden kan du læse mere om nogle af mulighederne. Har du andre ønsker, så lad os høre om dem.

Pulverlakering

Pulverlakering er, som navnet antyder, en lakering med pulver. Pulverlakering er især nyttig i forbindelse med udendørsmaterialer og konstruktioner. Det er eksempelvis godt til overfladebehandling af gelændere, altanværn o.l.

Pulverlakering indeholder ikke skadelige opløsningsmidler og kan heller ikke reagere ved en eventuel kemisk påvirkning. En overfladebehandling med pulverlakering giver en ensartet overflade, som er meget modstandsdygtig, især mod slid, stød og ridser.

Almindeligt jern vådlakeret

Glasblæsning

Når du overfladebehandler med glasblæsning, er du sikret en ensartet og virkelig præsentabel overflade. Det gælder alle konstruktioner og produkter i rustfrit stål og aluminium.

Ved glasblæsning anvendes der små kugleformede glasperler, der fjerner eventuelle urenheder i overfladen. Glasperlerne er uden skarpe kanter, hvilket betyder, at glasblæsning ikke er en slibende behandling. En behandling med glasblæsning giver et ensartet resultat med en fin mat finish. Glasblæsning med glasperler af høj kvalitet, skader ikke miljø og er kemisk uvirksom.

Rustfrit stål før og efter glasblæsning

Højglanspolering

Du kan få dit færdige produkt efterbehandlet med en effektiv højglanspolering. Ved en højglanspolering kan man polere produktet så meget op, at overfladen fremstår absolut skinnende.

Ved en højglanspolering anvendes der meget fine slibekorn, som kan fjerne alle rester og spor fra en slibning. Behandlingen efterlader produktet så glat, at lyset reflekterer i overfladen.

Rustfrit stål før og efter højglanspolering

Bejdset, håndslebet eller elektropoleret

En overfladebehandling, som er bejdset, er en syrebehandling, der skaber en ensartet og ren overflade. Med en bejdset behandling, får du et produkt med en mat og fin fremtoning.

Med en overfladebehandling af dit færdige produkt, der er håndslebet, bliver produktet behandlet ved håndkraft. Dette giver et utroligt flot og lækkert resultat og en super finish.

Elektropolering er den eneste overfladebehandling, der kræver en ydre strømkilde. Denne type polering skaber smukke og blanke overflader med glans. Metallisk renhed og jævnet overflader er kendetegnet for denne type af overfladebehandling.

Rustfrit stål hhv Bejdset, Håndslebet og Elektropoleret

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.

Kontakt os

Skriv til os

23 29 21 48