Runde højbede corten stål

Specifikation: Rundt højbed i corten stål.

Højde 300 mm / Ståltykkelse: 4 mm

Solidt og holdbart højbed.

Vi har flere størrelser på lager: ø:800 mm / ø:900 mm / ø:1000 mm / ø:1200 mm / ø:1500 mm

Har du behov for andre størrelser, vil vi med glæde producere dem for dig. Vi har eget værksted, og kan specialfremstille alle produkter.

Såfremt du har et bed eller andet, hvor der i forvejen er tilplantet, med f.eks. et større træ, og hvor det ikke er muligt, at sænke en bedkant eller et højbed ned over, så er det muligt for os, at hjælpe med at levere bedkanter og højbede der svejses på stedet i din have. Kontakt os for at aftale nærmere.

Pris fra: 1.695,00 kr.

Beskrivelse

Højbede i corten stål eller almindeligt jern af høj kvalitet hos JL-STEEL. Bestil direkte her i webshoppen eller ved specialmål på tlf. 51 50 49 30

De runde højbede svejses af flere stykker. Eksempelvis skal der til et rundt højbed med en diameter på 1500 mm bruges en længde på 5010 mm, og et sådan højbed vil være svejst af 3 stykker. Et rundt højbed med en diameter på 2000 mm bliver svejst af 4 stykker.

Vores runde højbede der er svejst sammen kan maksimalt have en diameter på 4000 mm. Ønsker du et rundt højbed der er større end dette er det en mulighed at det leveres i flere stykker som du så kan samle direkte der hvor du gerne vil have det. Er det en løsning for dig, så kontakt os gerne.

Vores højbede produceres som standard i corten stål, men du kan også bestille dem i almindeligt jern, alt efter hvad du er mest til.

Har du brug for hjælp til din bestilling af højbede?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@jl-steel.dk eller på tlf. 51 50 49 30 for at høre mere om vores højbede, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Yderligere information

Vægt N/A

Få et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde og dialog om dit projekt.

Kontakt os

Skriv til os

23 29 21 48